top of page

A community of faith, love & hope

Lifegrupper møtes regelmessig: en gang i måneden, en gang i uka eller annenhver uke. Vi støtter hverandre, har det gøy sammen og gjør bibelstudier sammen. Vi prøver å nå andre som ikke er i gruppa og vi ber for hverandre. Dette er en viktig del av å utvikle vårt kristne liv, når vi deler livserfaringer og vår tro sammen.

 

Disse gruppene møtes i hjem, cafeer, skoler og kontorer over hele byen. Det er et godt sted å utvikle meningsfulle vennskap og ha felleskap med hverandre. Fellesskap med andre i små grupper er en god måte å bygge et gudsfylt samfunn og å vokse i vår reise med Kristus.

 

Gruppeledere står fritt til å tilpasse møtetid og datoer, så vennligst ta kontakt med gruppelederen for oppdatert informasjon. Du kan også sjekke ut et par lifegrupper for å finne en du vil bli en del av.  

 

Jesus siste instruksjon til sine etterfølgere var «Gå og gjør disipler». Som Kristi etterfølgere, er dette en livslang prosess og ikke en endestasjon. Vi er på en reise hvor vi vokser oss sterkere og går dypere inn i vår relasjon til Ham, og gruppene hjelper og veileder oss langs veien på denne reisen.

 

Hvis du er interessert i å ha lifegruppe hjemme, besøke, eller bli med i en, så vennligst send oss en e-post eller kontakt vår lifegruppekoordinator og vi vil svare deg så snart vi kan.

 

Lifegruppekoordinator: Lennart

Tel. 46432806 

More info coming soon
bottom of page